Om oss

Vi som skriver på den här sidan har lång erfarenhet av att ordna fester – både mindre sådana och större event för exempelvis företag. Vi jobbar med catering och driver idag flera olika företag i olika städer i Sverige. Målet här är att erbjuda en lättsam sida som ger konkreta råd, gångbara tips och förståelig fakta om vad som krävs för att ordna en fest. Vi vill visa vad du ska tänka på, vad du ska undvika och vilken förberedelse som krävs både vad gäller mat, dryck och underhållning.

Att delta vid en fest sätter guldkant på hela tillvaron. Man har någonting att se fram emot och man har därefter någonting härligt att se tillbaka på när festen väl är över. Det svåra handlar om att vara arrangör – och samtidigt en deltagare. Vår erfarenhet säger att många privatpersoner ställer sig på ett ben och blir stående med tyngden på detta. Man tar på sig ett för stort ansvar och glömmer i och med detta också bort att ha roligt, umgås med vänner och njuta av kvällen.

Fler borde tänka annorlunda i den frågan. Att ta hjälp och betala för exempelvis catering är en bra lösning som gör att man själv känner delaktighet. Catering lider tyvärr av ett sämre rykte och många avfärdar det innan man ens hunnit se över vilka alternativ som finns. Idag är skillnaden gigantisk mot hur det såg ut förr.

Catering idag ger exceptionell god mat, välbalanserad dryck, underhållning, lokal… Företag inom branschen kan skräddarsy lösningar utifrån behov. Det är en stor skillnad – och här ska vi titta närmare på hur du ska tänka för att hitta rätt partner för din fest. En partner som ger dig lugn, trygghet och en möjlighet att slå klackarna i taket.

Kort sagt, den här sidan ska fokusera på det goda i livet: fester, god mat, härligt sällskap och minnesvärda kvällar tillsammans med dem man älskar. Välkommen!