Kategorier
Catering

Spännande foodtruck catering i Stockholm

Vad gör man om man vill hitta på något nytt till sommarfesten? Ett sätt är att boka in foodtruck catering från Stockholm och överraska alla festdeltagare.

Anna och Rickards sommarfest hade varit snackis alla år. De var verkligen det perfekta värdparet. De fyllde dagen med roliga lekar, spännande utmaningar och mot kvällen dukades det upp god mat medan en DJ spelade bra musik. De kände dock att de behövde förnya sig lite och funderade på vad de skulle göra inför sommaren.

Efter att under en helg skrivit upp allt de kom på började de sålla bland alla idéer. Det var under det projektet som en arbetskamrat till Anna ringde. När Anna berättade vad de gjorde frågade arbetskamraten varför de inte hyrde in en foodtruck. Ett annorlunda men kul sätt att servera maten på en fest.

Foodtruck catering gjorde succé i Stockholm

Anna berättade om idén för Rickard som tyckte den var genialisk. Vännerna som skulle komma på festen kom från olika delar av landet och skulle troligtvis inte ha upplevt detta innan. Lyckligtvis hade Annas arbetskamrat kunnat ge dem kontaktuppgifterna så att de kunde ringa och beställa foodtruckcatering i Stockholm.

Under festen verkade ingen reagera på att grillen inte stod framme som den vanligen gjorde. Så när den foodtruckcatering de bokat kom till platsen stod alla förbryllade tills de såg vad det var som rullade in på tomten. Där fanns godsaker som falafel, hummus, kyckling och annat gott. När paret välkomnade alla att hämta mat var vännerna inte sena att rada upp sig för att få ta del av härligheterna.