Kategorier
Event

Roa dig med paintball i Stockholm

Det finns många sätt att ha roligt på, och paintball i Stockholm är ett spännande och trevligt alternativ. Paintball är en mycket säker och populär sport som utövas av lekfulla i alla åldrar.

Vi har alla olika favoritsysselsättningar som vi gärna roar oss med på fritiden. Det kan till exempel vara fotboll, innebandy, tennis, bridge, promenader eller samla på frimärken. En sport som är väldigt populär är paintball. Du kanske själv har provat på denna spännande sport. I annat fall kanske du är sugen på att prova på att spela paintball i Stockholm. Sporten går ut på att olika lag ska eliminera spelarna i motståndarlaget. Elimineringen görs genom att träffa motståndarna med paintballkulor. Det är gelatinkulor fyllda med färg som används och kulorna skjuts med en markör som drivs av komprimerad luft eller koldioxid.

Du hyr en bana när du ska spela paintball

När du har dragit ihop ett gäng som är sugna på den roliga sporten paintball hyr ni en bana som kan ligga i skogen eller också vara en så kallad arenabana. Det brukar finnas några olika att välja bland. Utrustningen kan vara din egen, ingå i hyran eller hyras separat. Om reglerna följs gällande skyddsutrustning är paintball en ofarlig sport trots att man skjuter kulor på varandra. Det är oerhört viktigt att använda en skyddsmask som skyddar ögon och ansikte. Ett och annat blåmärke efter kulorna kan uppstå men det kan det vara värt. Sporten är mycket spännande och ett kul alternativ till övriga sporter.